Parade 5. sept. & jubilæumsfest den 21. nov.

20. august 2009 | Af Brogaard | Emne: Parade.

2009 er vor forenings 100-års jubilæumsår. I bestyrelsen har vi sat alle sejl til, for at året skal blive rigtigt festligt.

Jubilæumsparade i Frederikssund.

Lørdag d. 5. september afholder vi jubilæumsparade i Frederikssund med efterfølgende reception. Til at deltage i disse 2 arrangementer har vi indbudt Gardehusarforeningen, De blå Baretter, Forsvarsbrødrene og Marineforeningen.

Vi stiller klar på Havnepladsen kl.12.45.

5. september er nu officiel flagdag for udsendte danske soldater efter 1948.  Derfor indleder vi paraden med en kort mindehøjtidelighed, hvor Formanden for De Blå Baretter, Karsten Zier Bro vil tale.

Derefter marcherer vi med Livgardens gamle Tambourer i spidsen til Torvet, hvor formanden afleverer paraden til borgmester Ole Find Jensen.

Nordsjællands Garderforening benytter lejligheden til at uddele jubilæumstegn til de medlemmer, der kan fejre 10, 25, 50 og 60 års jubilæum.

Herefter marcherer paraden gennem byen til “Elværket”, hvor der er reception for foreningens medlemmer, deres familie,  marchdeltagerne fra de deltagende soldaterforeninger og Livgardens gamle Tambourer.

Vel mødt til jubilæumsparaden.

Før og under paraden vil Tambourer i blåt fra Den kgl. Livgarde underholde.

Jubilæumsfest

Festlighedernes højdepunkt vil blive en aftenfest på Skuldelev Kro lørdag den 21. november 2009, hvori chefen for Livgarden, Præsidenten og Vicepræsidenten for De Danske Garderforeninger deltager. Efter middagen vil der være dans til levende musik.

Foreningens jubilæumsfond  yder tilskud til foreningens medlemmer. Tilskuddet er afhængigt af tilmeldingstidspunktet, hvilket fremgår af de udsendte indbydelser.

Jubilæumsskriftet

er udsendt til alle medlemmer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *