Generalforsamling 2011

4. marts 2011 | Af Georg Rossing | Emne: Generalforsamling.

Onsdag d. 16. marts kl. 18.30 afholdes ordinær generalforsamling med spisning og efterfølgende kammeratligt samvær i salen i stuen under garderstuen på Pedersholm, Roskildevej 163, Oppe Sundby.

Vi begynder med spisning – menuen er traditionen tro – gule ærter med flæsk og pølse, samt 2 pandekager  med solbærrom og kaffe. Prisen er kr.125.-, hvortil kommer drikkevarer, der kan købes til særdeles rimelige priser.

Efter spisningen er der generalforsamling medndagsorden ifølge vedtægterne. Bemærk, at bestyrelsen stiller forslag om ændring af vedtægterne.

 Mød op og få en spændende og hyggelig aften, hvor du også har mulighed for at præge foreningens arbejde.

Vi vil meget gerne høre om nye ide`er, bl.a. vil vi høre, om der er interesse for Bowling og om det vil give større tilslutning, hvis Fugleskydningen afholdes en hverdagsaften.  Aftenen slutter med kammeratligt samvær, kortspil og hyggesnak.

Af hensyn til indkøb og bestilling af mad bedes du tilmelde dig senest onsdag d. 9. marts på formandens e-mail adresse: subj@webspeed.dk  evt. pr. tlf. til formanden 4753 2753 eller næstformanden, Niels Koed 4827 8663.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *