Generalforsamling 2015

23. februar 2015 | Af Brogaard | Emne: Generalforsamling.

Fredag d. 20. marts 2015 kl.18.30 afholdes ordinær generalforsamling med spisning og efterfølgende kammeratligt samvær i den store sal på Pedersholm, Roskildevej 163, Oppe Sundby.

Indkaldelse med dagsorden er udsendt til alle medlemmer.

Vi begynder med spisning – menuen er traditionen tro – gule ærter med flæsk og pølse, samt 2 pandekager med solbærrom og kaffe. Prisen er kr.150.- (aftalte penge fremmer ekspeditionen), hvortil kommer drikkevarer til de sædvanlige små priser.

Efter spisningen er der generalforsamling.

Mød op og få en hyggelig aften, hvor du også har mulighed for at præge foreningens fremtidige arbejde. Vi vil gerne høre om nye ide`er. Aftenen slutter med kammeratligt samvær, kortspil og hyggesnak. DG-nål, foreningstegn, jubilæums- og hæderstegn bæres.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *