Nordsjællands Garderforening ønsker Godt Nytår.

26. december 2019 | Af Bo Toft | Emne: Mærkedage.

 Kære garderfamilie.

Nordsjællands Garderforening ønsker dig og din familie en glædelig jul og et godt nytår.

I løbet af året der er gået, har der været flere gode  arrangementer. bl.a. vores vellykkede 110 års jubilæum, som vi har fået adskillige positive tilbagemeldinger på. Tak for det, det er vi i bestyrelsen meget glad for.
Der er i den senere tid, indkommet flere forslag, bl.a. til fælles deltagelse i Landsskydestævnet i Vingsted i September, fælles tilmelding til den årlige Gardermarch med familie omkring Høvelte Kaserne, en Jagttur til efteråret med efterfølgende spisning med familie. 
Disse 3 tiltag vil bestyrelsen arbejde nærmere med i den kommende tid. Vi håber naturligvis på, at  der vil være den tilslutning, der skal til, for at det kan stables på benene. Hvis Du har mulighed for at hjælpe os med en af disse tiltag, eller har andre forslag, må du meget gerne kontakte mig eller et andet  bestyrelsesmedlem.
Jeg vil afslutte med at minde dig om vores hyggelige “Nytårskur “ med ledsager den 24 januar, hvor bl.a. tidligere adjudant hos Dronningen, kammerherre, major Nils Nykjær fortæller om sin tid ved hoffet. Det skulle efter sigende være meget interessant .

Vi glæder os til at ses i det nye år.

Med venlig hilsen
Bo Toft
formand.


1 comments on “Nordsjællands Garderforening ønsker Godt Nytår.

  1. Vil i bekræfte at jeg er medlem af jeres forening
    Med venlig hilsen
    Svend Erik Nærklit
    Hold maj 77
    260656

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *