Åleaften den 28 sept.

26. september 2022 | Af Brogaard | Emne: Åleaften.

Kære Garderkammerat.

Tiden nærmer sig for vores efterårssammenkomst med den traditionelle menu og vi indbyder til Stegte Ål med stuvede kartofler onsdag den 28 sept.2022 kl.18.00 med ledsager i Soldaterstuen på ”Pedersholm”, Roskildevej 161, Frederikssund.

Udover stegte ål bydes der på pandekager med is og portvin, kaffe med småkager og chokolade.
Pris kr.300.- pr. person for anretningen incl. øl og vand ad libitum og 1 glas Portvin.

I stedet for stegte ål er det muligt at få 3 stk. smørrebrød, når det meddeles ved tilmeldingen, pris kr.160.- pr. person.

Ortopædkirurg Christian Tollund vil holde et indlæg om sin tid som læge i flyvevåbenet, der er meget anderledes end i det civile liv, drukneøvelser hos Falck i Esbjerg og tur i bagsædet på et jagerfly, som SAR læge på redningshelikopteren, bl.a. ved Præstøulykken, som udsendt krigskirurg og endelig oplevelser som læge ved arrangementer i Kongehuset.

I henhold til brandvedtægten må vi kun være 30 personer, så tilmelding er efter ”først til mølle” prin-cippet.

For at vi kan sikre os, at der er tilstrækkeligt af alt, er bindende tilmelding nødvendig og skal ske ved indbetaling på foreningens konto i Danske Bank, reg.nr.1551 konto 3430022997 med dit navn i den ramme, hvor der med svage typer står: TEKST TIL MODTAGER, senest mandag d.19. sept.2022 eller pr. MobilePay 15479 ligeledes med angivelse af navn.

Som sædvanligt vil der i løbet af aftenen blive solgt lotteri med fine gevinster.

Med garderhilsen
Bestyrelsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *