Gæstebog

Kære Garder eller tilfældig besøgende. Du er meget velkommen til at skrive nogen kommentarer nedenfor. Det vil vi faktisk sætte pris på. 

Garder hilsener

Administrateren, givagt@nsgarder.dk

12 comments on “Gæstebog

 1. Jeg har Talt med major Poul Odde, og han ville gerne holde et fordrag for os om hans 6 måneder i irak, han er super god til at fortælle, og jeg tror han kunne være spændende at høre…..

  Med garderhilsen
  Jan Nielsen

 2. Hej Jan.

  Tak for interessen, det er dejligt, når vi hører fra medlemmerne og vi vil gerne have forslag til aktiviteter.
  Ved åleaftenen i september 2008 havde vi premierløjtnant Mads Mikkelsen, som foredragsholder. Han havde gjort tjeneste i Helmand Provinsen i Afghanistan i efteråret 2007
  som delingsfører.
  Forholdene er siden ændret og det vil være interessant, at høre om de aktuelle forhold for den danske soldater.
  Med garderhilsen
  Georg Rossing

 3. Hallø alle gamle GARDER…
  jeg sad og tænkte på om det kunne være en ide med et fordrag i foreningen… jeg kender en major der lige har været i irak i 6 måneder.. jeg kunne spørge om han ville fortælle om sine oplevelser. eller få en fra foreningen STSOP ud og fortælle mon foreningen….??????

  MVH
  Tidliger Overkonstabel
  Garder
  Jan Nielsen

 4. Ja, jeg vil også sige Tak for en dejlig og hyggelig veterandag og Tak til Niels Frølich og frue for den fine sevice med morgen kaffe og øjen-
  åbnerne. Tak til Villas som hentede mig, Nissen og Valentin.
  NB: Jeg kunne ønske at hjemmesiden havde en liste med alle vores medlemmers navne med adresser og tlf. numre.
  Med Garderhilsen, Aage Chr.

 5. En stor tak til Bestyrelsen for Nordsjællands Garderfoening for en spændende veterantur med
  morgenkaffe hos Niels Frølich og derefter rundvisning i Frederiksborg Slothave, samt frokost
  Vi glæder os allerede til næste år.

  med Garderhilsen Peder Fr. Nissen

 6. Hej Jan, tusind tak for roserne. Jeg har tilladt mig at gøre bestyrelsen opmærksom på din hilsen. Vi glæder os til at se dig før eller siden.
  Garder hilsener
  Jens Brogaard

 7. Det er en rigtig flot hjemmeside, det er gjort godt, jeg ville fortælle lidt om mig, jeg er gammel GARDER indkaldt i juli 1999, og stoppede i 2005 som Overkonstabel ved Livgarden.
  min hustru og jeg glæder os til jubilæums festen i november…
  Hvis der er noget jeg kan hjælpe med er i velkommen til at skrive.

  Garder hilsner
  Jan Nielsen

 8. Hej Henrik
  Tak for det.
  Jeg er meget enig i, at der mangler kommentarer til billederne og ikke mindst navn på ansigterne. Jeg kender dog meget få og har ikke været med til mange af arrangementerne. Måske hvis jeg får tid kan jeg overføre teksterne fra den gamle hjemmeside, ellers vil jeg dog stærkt opfordre til, at medlemmerne selv under de respektive billeder skriver ens kommentar hvis man kender mere til dem. Det vil jeg sætte stor pris på.
  Garderhilsen
  Jens

 9. Tillykke med “vores nye” hjemmeside det er et flot arbejde, jeg syntes bare der mangler kommentar til billederne, da det ikke er alle personer/steder man kender ellers FLOT

  Garderhilsen
  Henrik Erforth

 10. Kære alle gammelgardere!
  Jeg er administratoren for denne webside. Jeg har de sidste 6 år boet i Frederikssund med min familie, Maria og vores to børn Frederik (8) og Sofia (6).

  Udover Frederikssund kan I finde mig på Facebook, Linkedin og ikke mindst http://www.brogaard.info. I modsætning til det virtuelle og grænseløse netværk håber jeg via dette gardernetværk at få et lokalt netværk med hyggelige stunder og gensidig hjælp.

  Hilsener
  Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *